Home » Blog » Persoonlijke berichten » Onze onwetendheid over de invloed van chemisch bewerkt voedsel op onze hormonen

Onze onwetendheid over de invloed van chemisch bewerkt voedsel op onze hormonen

door | 14 mei, 2020 | Persoonlijke berichten

Naast het geven van waardevolle tips en interessante informatie, vind ik het delen van persoonlijke updates ook erg belangrijk. Als jij Body Reset Centre bezoekt ga ik voor een persoonlijke benadering. Een personal touch aan mijn website geven, sluit dus goed aan bij mijn visie. Je mag altijd reageren onder mijn berichten, ik ben ook benieuwd naar jouw mening!

In deze blogpost heb ik het over de onwetendheid rondom chemisch bewerkt voedsel.

Ik sprak een kennis wiens partner een grote naam is op het gebied van voeding en catering. Ik zei dat ik graag mijn kennis met hem wilde delen zodat hij wellicht met andere inzichten een nieuwe draai zou kunnen geven aan het aanbod van hormoon vriendelijke maaltijden. Mijn kennis had hier geen oren naar, omdat er al contact was met de Universiteit van Wageningen over dit onderwerp.

Helaas moet ik sommige mensen uit een droom helpen. Universiteiten worden gemanipuleerd door de voedselindustrie. Deze industrie sponsort namelijk vaak de laboratoria van universiteiten. Juist… Zij hebben dus zeker een vinger in de pap!

Kunstmatige smaakstoffen, geurstoffen, kleurstoffen, E-nummers… Er wordt niet verteld wat de invloed is van alle chemisch bewerkte voeding en wat dit voor gevolgen heeft voor het lichaam. Denk aan: intoleranties, allergieën en ziektes.

Gelukkig zijn er ook mensen die niet zomaar alles geloven. Ralph Moorman stelde eind jaren negentig wél vragen over de invloed van hormonen op onze voeding, toen hij chemie moest toepassen tijdens zijn studie aan de Universiteit van Wageningen.

In het kort: Ralph Moorman is momenteel dé autoriteit op het gebied van voeding en hormonen. Hij heeft al veel hormoonfactor-coaches opgeleid en ik ben trots dat ik er daar een van ben!

Wat ik nog wil zeggen: ik wil niemand tegen het zere been schoppen (zoals universitairen zelf). Ik wil alleen aangeven dat het niet zwart-wit bekeken moet worden en dat niet alles zo maar geloofd moet worden.

Vind je dit interessant? Bekijk dan dit gesprek tussen van Ralph Moorman en mij op YouTube:

Over mij

In mijn blogs vind je tips voor een goede leefstijl en weetjes over het menselijk lichaam. Ik deel weetjes over gezonde voeding en geef mijn mening over interessante, actuele onderwerpen. Burnouts, stress, allergieën, voeding… alles komt aan bod!

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin