Selecteer een pagina

Van brokstukken rapen tot vakkundig expert

Over mij

Ik vertel je graag wat meer over mijzelf en mijn achtergrond. Jouw keuze om je klachten door mij te laten bekijken, kan je waarschijnlijk niet alleen baseren op een “leuke website tekst” of ervaringsverhalen waarin je je herkent. Ik ben zelf een gevoelsmens, dus ik snap het goed als je zoekt naar een “klik”. Online is dat natuurlijk heel anders dan in het echt. Ik hoop dat ik via mijn website deze “klik” zo fijn mogelijk tot stand kan laten komen!

Mijn naam is Tanja Crabeels, een Vlaamse wonend in Nederland. Al woon ik hier al meer dan 21 jaar, mijn Vlaamse accent ben ik niet verloren hoor!

Mijn interesse in complementaire natuurgeneeskunde ontstond eigenlijk door mijn eigen welzijn. Mijn slechte welzijn welteverstaan. Ik voelde me depressief en had last van allerlei klachten: migraine, lage bloeddruk, maag- en gewrichtspijn, vermoeidheid en slaapproblemen. Ik kreeg medicatie, maar mijn huisarts vond niets….

Toen ik een halve gezichtsverlamming kreeg, besefte ik dat de knop om moest.

Ik deed een beroep op mijn broer en zus; allebei complementair en holistisch therapeut. Niet bij de klassieke, maar bij deze alternatieve geneeskunde lag mijn antwoord! De gezichtsverlamming verdween met dit soort behandelingen na 3 weken. Normaal duurt dit zeker een jaar of beweren ze in de klassieke geneeskunde dat je er helemaal niet van afkomt! Mij werd verteld dat de oorzaak van mijn gezondheidsproblemen nog wél aanwezig was. Als ik deze zou negeren, zouden de symptomen waarschijnlijk weer terugkomen…

Dit zorgde bij mij voor een keerpunt. Het werd me duidelijk dat je een probleem bij de oorzaak aan moet pakken, en niet alleen de symptomen moet behandelen.

Mijn interesse in complementaire therapie was gewekt!

Ik wilde mijn ervaring delen met anderen en ben aan mijn eerste opleiding begonnen.

Tot op de dag van vandaag verdiep ik mij in verschillende technieken die mijn behandelingen nóg effectiever maken. We zijn nu meer dan 10 jaar verder, en ik ben 45 diploma’s rijker!

O.a. hormoonbalans-therapie, BrainQ-therapie epigenetica, Quantum allergie, Naet, Eft. En ik ben detox coach. Stuk voor stuk ontzettend interessante technieken om te achterhalen wat de oorzaak van een klacht is en om deze oorzaak aan te pakken.

Deze behandelingen + het ontwikkelen van de juiste leefstijl (denk aan voeding, beweging, ontspanning) zijn een krachtige combinatie. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen klachtenvrij door het leven te laten gaan!

Volg mij op Social Media:

Mijn werkwijze

De benaderingen die ik gebruik hangen allemaal met elkaar samen.
Onderstaande technieken worden in mijn behandelingen toegepast om in balans te komen.

U

Quantum-Allergy en detox

Een intolerantie is een sluipschutter: het zorgt voor onverklaarbare, vage klachten. De oorzaak is vaak schade aan de darmflora, bijvoorbeeld door verkeerde voeding. De darmflora en de darmwand zijn verantwoordelijk voor 80% van het immuunsysteem. Als een beschadigde darmwand ongewenste stoffen in de bloedbaan toelaat, zorgt dit voor een domino-effect: alle processen die betrokken zijn bij de organen raken uit balans. Quantum-Allergy is een slimme techniek die herstelt door gebruik van frequenties uit het quantumveld.

Een verstoorde darmflora in combinatie met een allergie of intolerantie is vaak de oorzaak van het ontwikkelen van een auto-immuunziekte. Een detoxkuur is een grote schoonmaak in de darm. De darm herstelt en brengt opnieuw een goede voedingsbodem voor gezonde darmbacteriën aan en zorgt voor een gezonde darmflora die weer optimaal kan functioneren.

U

BrainQ-therapie (integrale epigenetica)

Het endorfinesysteem (het “anti-stress” én beloningssysteem van het lichaam) houdt onze lichamelijke en geestelijke gezondheid in stand. Het stuurt het zenuwstelsel aan, dat weer alle vervolgprocessen aanstuurt. Faalt het endorfinesysteem, dan ontwikkelen we chronische aandoeningen… De oplossing ligt in het aanpakken van de oorzaak van het falen, niet van het bestrijden van de symptomen die aan de oppervlakte liggen. Stop met het tot je nemen van schadelijke en belastende stoffen door je leefstijl op de juiste manier aan te pakken draai je die kraan met belastende stoffen dicht. De aangerichte schade herstel je door tijdelijk speciale hoogwaardige (kruiden)supplementen te nemen. Zo kunnen de lichaamscellen hun werk weer in balans uitvoeren, zoals dat hoort in een vitaal en gezond lichaam!

U

Hormoonbalans-therapie

Het zenuwstelsel en hormoonstelsel staan met elkaar in verbinding. Als zij elkaar verkeerde informatie uitwisselen, raken we uit balans. Dit kan intoleranties, allergieën en ziektes tot gevolg hebben. Organen kunnen namelijk door verkeerde informatie, verkeerde hoeveelheden hormonen aanmaken. Het domino-effect: zo gaat er nóg meer fout… Denk aan: diabetes, bijnieruitputting, schildklieraandoeningen. Je hormonen in balans houden is dus erg belangrijk: door jouw leefstijl hierop aan te passen, kun je ziektes voorkomen en verhelpen. Haal zo het beste uit jezelf!

Hoe klanten mij ervaren

Na jaren lang rennen, doorgaan, iedereen tevreden willen houden, altijd de lat heel hoog te hebben gelegd was ik op. Mijn lichaam en geest waren echt helemaal opgebrand. Ik miste de juiste hulp. Via via kwam ik bij Tanja terecht: na de eerste behandeling voelde ik me al energieker, zag dingen weer helderder en paste mijn voeding aan op aanraden van Tanja. Na slechts vijf behandelingen, gooide ik mijn leven om en ik voel me nu gelukkiger dan ooit. Ook heb ik geen last meer van schommelingen in mijn gewicht, heb ik geen hooikoorts meer en zijn echt mijn trauma’s gereset. Ik ben Tanja echt eeuwig dankbaar! Zonder haar was ik nooit op dit punt gekomen. Zeker niet in zo’n korte periode. Deze vrouw heeft zo veel kennis en kan echt enorm veel klachten in een korte tijd verhelpen. Veel liefs van een tevreden klant!

Anoniem, 28 jaar

Schoonheidsspecialist

De vicieuze cirkel

Als ik blijf kijken
Zoals ik altijd heb gekeken,

Blijf ik denken
Zoals ik altijd dacht.

Als ik blijf denken
Zoals ik altijd heb gedacht,

Blijf ik geloven
Zoals ik altijd heb geloofd.

Als ik blijf geloven
Zoals ik altijd heb geloofd,

Blijf ik doen
Zoals ik altijd heb gedaan.

Als ik blijf doen
Zoals ik altijd heb gedaan,

Blijft mij overkomen
Wat mij altijd overkomt.

Door: Daniel Ofman

Word je de beste versie van jezelf. Klachtenvrij!

Ik geef jou graag meer energie, vitaliteit en balans

Like Body Reset Centre op Facebook

Volg mijn Facebookpagina voor interessante tips & weetjes over gezond leven