Van long covid naar vitaliteit!

Zowel in hoofd als lijf
N

Slapende Virussen

Covid wekt slapende virussen zoals Lyme en Ebstein-Barr op, wat kan leiden tot Long Covid. Een stille maar zorgwekkende impact, onthullend hoe Covid de virusdynamiek in ons lichaam beïnvloedt. Mijn specifieke aanpak richt zich op het doeltreffend verwijderen van deze virussen. Snel handelen is cruciaal om verdere schade te voorkomen.

N

Darmmicrobioom

“Onderzoek toont aan dat Long Covid-patiënten een afwijkend darmmicrobioom hebben in vergelijking met degenen die normaal herstellen van het Covid-virus. Een gezond darmmicrobioom vereist de juiste voedingsbronnen om de essentiële darmbacteriën te ondersteunen. Voeding speelt dus een cruciale rol bij het bevorderen van een gebalanceerde darmgezondheid.”
N

Stress hormoon Cortisol

Als je ‘s ochtends weinig cortisol hebt, loop je meer kans op Long Covid. Denk aan stress, een trage schildklier, bijnieruitputting of burn-out. Het herkennen van deze risicofactoren en werken aan een goede cortisolbalans is essentieel voor een actieve aanpak van je welzijn. Een nieuwe leefstijl gaat je hierbij helpen.

Samen naar herstel van long Covid?

 

Uit onderzoek blijkt dat je als long covidpatiënt al voor je besmetting of vaccinatie met een lichamelijke onbalans zat. Het kan zijn dat je een ander microbioom hebt dan een niet long covidpatiënt. Je een tekort hebt aan spiermassa. Je eerder in je leven te maken had met een infectie van lyme of E.B.V. wat getriggerd werd door het covid virus. Je een te laag cortisol in de ochtend hebt kan een oorzaak zijn. Denk hierbij aan een traag werkende schildklier, burn-out, bijnieruitputting, vermoeid en moeilijk opstaan. 

Ik begeleid al jaren mensen met diverse lichamelijke en emotionele klachten, zoals vermoeidheid, slaap-en concentratieproblemen, hooikoorts, allergie & intoleranties, angsten, pijnen, trauma’s en verdriet. Dit zijn allemaal symptomen te herleiden naar een ander microbioom en een te laag cortisol in de ochtend. Vaak kan regulier geen diagnose worden gesteld, terwijl de oplossing relatief eenvoudig kan zijn als je het groter geheel ziet.

Het is belangrijk om naar jouw lichaam als geheel te kijken, zowel fysiek als emotioneel. Door enkele aanpassingen in je leefstijl toe te passen zoals voeding, ontspanning, rust, sport, beweging en het aanvullen en herstellen van vitaminetekorten kun je grote veranderingen teweegbrengen in je balans. Je ontdekt hoe we samen met maatwerk jouw familie DNA je gezondheid terug geven. Je DNA wordt aangestuurd door zijn of haar leefomgeving. De leefomgeving bepaald of het knopje aan of uit blijft van de familie ziekte. Het is jouw leefstijl die aan de knoppen draait, je maakt zelf het verschil. Maar eerst pakken we het virus aan in mijn specifiek 3 stappenplan.

 

Voor een blijvend herstel is het belangrijk eerst het virus aan te pakken met de juiste synergetisch afgestemde supplementen in de juiste volgorde en tijd. En vervolgens de oorzaak zoeken waardoor je long covid kreeg. De mate van herstel ligt eraan hoe goed je het advies opvolgt en of er al onherstelbare schade aanwezig is. Toch zal een juiste leefstijl ervoor zorgen dat je immuniteit op zijn sterkst is bij een eventuele nieuwe virus golf goed door te komen. Neem actie om verdere schade te voorkomen. 

Jouw klachten verhelpen door ze bij de oorzaak aan te pakken, staat bij mij op nummer één!

“VOORKOM VERDERE SCHADE EN KOM IN ACTIE”

Neem vrijblijvend contact

Van ervaringsdeskundige naar professional 

Jarenlang liep ik namelijk zelf met gezondheidsklachten: maagpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid en slaapproblemen. Maar volgens mijn huisarts was ik gezond… Mijn knop ging om toen ik de auto-immuunziekte Hashimoto ontwikkelde en later een halve gezichtsverlamming kreeg. Dit moest anders, besefte ik.

Ik verdiepte me in “complementaire therapie”, en leerde dat je een probleem bij de oorzaak aan moet pakken in plaats van alleen de symptomen te onderdrukken met medicijnen. Het werd me snel duidelijk dat het lichaam in zijn totaliteit samen werkt en dus ook zo moet naar gekeken en behandeld worden. Sinds die tijd volgde ik verschillende studies en hielp ik ontzettend veel mensen van hun klachten af!

Ik blijf me door ontwikkelen met actuele wetenschappelijke onderbouwde opleidingen en hun technieken, zodat mijn behandelingen volledig en effectief blijven. Al deze behandeltechnieken focussen op het achterhalen van de oorzaak van een klacht en de aanpak hiervan. Sinds mijn Covid infectie richt ik mij op de laatste nieuwe inzichten van de wetenschap voor herstel van long Covid. Dit is maatwerk voor het versterken van je immuunsysteem.

Laten we de oorzaak van jouw long covid vinden en herstellen

R

Energie- en hormoonbalans

Door je spijsvertering, darmen en overgevoeligheden te herstellen, breng je opnieuw balans in je hormoonstelsel. Veel klachten kunnen zo worden verholpen en auto-immuunziektes kunnen in remissie gaan.

t

Test je tekorten

Vitaminen en mineralen hebben een gezonde cel nodig om opgenomen te worden. 96% van de westerse bevolking blijkt verzuurde cellen te hebben. Je mag dan gezond eten of supplementen innemen, indien je opname problemen hebt dan wordt het dure poep.

r

Concentratie optimaliseren

Het verstopte virus dat in je cellen huisd worden afgedood en de schade herstelt. De chronische ontsteking in je bloed-hersen-barièrre die je uit je slaap houden of je een slechte kwaliteit slaap veroorzaken worden weggenomen. Met zowel supplementen als voeding en leefstijl voor blijvend succes.

Ervaringen van mijn cliënten

Meteen na mijn corona vaccinatie kreeg ik de Covid infectie. Nieuwe klachten stapelden zich in snel tempo op zoals hartfalen, hartritmestoornis, jicht aanvallen, pijnlijke gewrichten, moeilijk wandelen, smaak en geur vermindering. Mijn bloedtesten waren alarmerend, mijn cholesterol en bloeddruk waren veel te hoog.

Tanja gaf me inzichten in wat er mij te doen stond. Een nieuwe leefstijl waarvan voeding een onderdeel is werd mij aangeleerd. Door middel van een vingerprik werd mijn bloed onderzocht of mijn cellen wel vitaminen konden opnemen. Daar bleek mijn eerste hindernis te zitten om te kunnen herstellen. Aan de hand van mijn klachten en metingen werd bepaald welke vitaminen en mineralen ik moest innemen om te kunnen herstellen. Mijn overgevoeligheden werden gereset zodat ik mijn immuunsysteem kon versterken. In mijn laatste bloedtest van de huisarts zijn alle waardes weer goed. Hoge cholesterol en ontstekingswaarde zijn verdwenen. Ik voelde met de dag verbetering, alle kwalen werden minder. En na 6 maanden ben ik weer vitaal en 10kg lichter.

P.Marfil 79j.

gepensioneerd

Tanja is zonder twijfel een waardevolle schakel geweest in onze zoektocht naar hulp voor onze 17-jarige zoon, die al meer dan een jaar kampte met ernstige vermoeidheid en andere mysterieuze symptomen. Voor ons als ouders was het bijzonder frustrerend om te zien dat meerdere bezoeken aan de huisarts geen duidelijke oorzaak onthulden, terwijl onze zoon steeds verder worstelde. We vermoedden dat het Long Covid kon zijn, maar de huisarts was terughoudend.

Gelukkig kwam Tanja op ons pad via een advertentie in de Regio Oss, waar de beschreven symptomen onze aandacht trokken. We besloten een gesprek aan te gaan en kozen voor haar benadering. Onze zoon was al anderhalf jaar in de greep van Long Covid voordat we de hulp van Tanja zochten, en het was hoog tijd voor een doorbraak.

Voordat we bij Tanja kwamen, hadden we andere therapieën geprobeerd, waaronder acupunctuur en een EMB-test die een glutenallergie en gevoeligheid voor snelle suikers aan het licht bracht. Hoewel deze behandelingen en aanpassingen in het dieet enige verbetering brachten, was het niet genoeg om onze 17-jarige de levenskwaliteit te bieden die hij verdiende.

In de eerste twee weken van de behandeling bij Tanja zagen we al ongelofelijke vooruitgang. Ze bevestigde onze vermoedens van Long Covid, en haar aanpak leidde tot een significante verbetering. Onze zoon, die al een jaar slecht sliep, slaapt nu weer redelijk goed. Dankzij de juiste voedingssupplementen en Tanja’s behandelingen begon hij snel zijn leven weer op te pakken. Hoewel we nog een weg te gaan hebben, zijn we absoluut op de goede weg.

Inmiddels zijn we al zo’n 20 weken bezig met Tanja’s effectieve behandelplan voor Long Covid, en we zijn ontzettend dankbaar dat we deze weg zijn ingeslagen. Onze zoon bloeit weer op, kan zijn sociale leven oppakken en herstelt sneller na drukke dagen. Hij maakt nu ook bewustere keuzes, en Tanja heeft hem duidelijk gemaakt wat voor hem werkt.

Tanja’s begeleiding en aanpak zijn uiterst prettig. Ze begrijpt het leven van een 18-jarige en zoekt samen met hem naar oplossingen die passen bij zijn leeftijd. Er zijn aanpassingen nodig, maar ze zijn haalbaar.

Als ouders zijn we opgelucht en blij dat we met Tanja hebben samengewerkt om onze zoon zijn leven terug te geven. Op deze leeftijd is dat van onschatbare waarde. Als je nog twijfels hebt, aarzel dan niet om een gesprek met Tanja aan te gaan. Het kan zoveel voor jou en je dierbaren betekenen. Tanja is een professional die we van harte aanbevelen.

Moeder S.v.d.Wijst

van zoon 18 jaar oud

Hi Tanja, ik ben zo blij dat ik na 1 jaar long Covid al na 2 weken behandeling verschil merk! Ik heb eindelijk weer een klein disco feestje met de kids kunnen houden. Harde muziek was al die tijd niet mogelijk, dus dit waren 20 heerlijke minuten! Ook is er 1 dag geweest waarop ik geen middagdutje heb gedaan.
Ik ben heel benieuwd wat de rest van het traject mij nog gaat brengen!

Anoniem 42j.

manager

Wat kan je verwachten?

Een behandeling bij Body Reset Centre bestaat uit verschillende benaderingen die allemaal met elkaar samenhangen. Na het afdoden, opruimen van het virus en elimineren van de ontsteking kijk ik of er meer onderzoek nodig is om de oorzaak te achterhalen en aan te pakken.

Voorbeeld: een verkeerde leefstijl kan een sensitieve darm veroorzaken met als gevolg krijg je een ander microbioom dan een niet longcovidpatiënt. Deze sensitieve darm veroorzaakt op zijn beurt intoleranties. Een intolerantie is ‘stress’ voor het lichaam en brengt jouw hormonen uit balans. Verkeerde hoeveelheden hormonen zorgen voor schade en chronische ontsteking aan het lichaam. Het is een domino-effect.

Ieder individu is anders, heeft een eigen DNA. Iedere familie heeft zijn eigen specifieke erfelijke ziekteverschijnselen. Al honderden jaren komen deze in je familielijn voor. Als diabetes type 2 vaak voorkomt in jouw familie, is de kans groot dat jij dit ook krijgt. In ieder DNA zitten dus kleine “foutjes”. Bij de ene familie is het diabetes, bij het andere overgewicht of een bepaalde allergie etc… Als jij je leefstijl daar op aanpast, kan je voorkomen dat het “foute familie-stofje” geactiveerd wordt. Of je kan het terugdraaien wanneer deze al geactiveerd is. Je DNA wordt aangestuurd door het aanbod van je voedingstoffen en leefstijl, kortom je leefomgeving van je DNA bepaald de status van je lichaam en je brein!

Door onze huidige (westerse) leefstijl en omgeving ontkomen we er niet aan dat we in aanraking komen met stoffen die belastend zijn voor een goede hormoonbalans en werking van het endorfine systeem wat onze neurotransmitters aanstuurt.

Alles staat met elkaar in verbinding.

Wil jij met deze persoonlijke aanpak van jouw klachten verholpen worden?!

Vragen & antwoorden over Body Reset

Hoe verschilt een traject bij Body Reset van een huisartsbezoek?

Een huisarts stelt een diagnose en schrijft medicijnen voor om je symptomen te onderdrukken zodat je klachten leefbaar worden; ik doe dat niet.

Met mijn effectief behandelplan hebben meerdere long covidpatiënten hun gezondheid en leven weer teruggekregen. Daar mag ik mezelf ook bij rekenen.

Als natuurgeneeskundige bestudeer ik enkele decennialang de werking van ons lichaam en de positieve invloeden die we daar zelf op kunnen uitoefenen. Leefstijl heeft een veel grotere impact dan ik zelf ooit eerder had gedacht. Door mijn eigen gezondheid problemen ben ik verder gaan kijken dan de medicijnen die ik nam die mij nog verder van huis brachten. Ik heb geleerd om het grotere plaatje te bekijken en vandaaruit naar de eerste schakel van onbalans te zoeken en te herstellen. Zodat je weer als een geoliede machine weer kan functioneren.

Wat is het doel van een bezoek aan Body Reset met long Covid?

Jouw doel: je long Covid klachten met mij bespreken, in kaart brengen van stress en klachten verhelpen.

Mijn doel: het virus dat in je cellen verborgen zit ellimineren met de juiste supplementen. De opgelopen schade in de bloedvaten herstellen en de ontstekingen wegnemen. Voor succesvol herstel spoor ik vervolgens de verstoring op die je had vóór je Covid infectie waardoor je nu long Covid hebt. Dit wordt herstelt bij de oorzaak voor zover dat nog mogelijk is.

Hoe weet ik dat ik Long Covid heb?

Wanneer je 3 maand of langer aanhoudende klachten hebt na je corona virus besmetting of vaccinatie is er sprake van Long Covid. Deze klachten hoeven niet meteen na de na de infectie opgetreden zijn. Ze kunnen later tevoorschijn komen.

Hoe lang duurt het om te herstellen van Long Covid?

Om het virus uit je lichaam te verwijderen kan je gemiddeld ongeveer 3 maand aanhouden met mijn effectief behandelplan, afhankelijk van de ernst van je opgelopen schade kan dit afwijken. Om stabiel te herstellen is het nodig na deze genoemde periode indien van toepassing je restklachten in kaart te brengen om de oorzaak van je Long Covid op te sporen en te herstellen.

Is een gezonde leefstijl moeilijk te volgen?

Nee, integendeel! Het aanpassen van je leefstijl met mijn voedingsadvies is helemaal niet moeilijk. Het hele gezin kan gemakkelijk meedoen en zal er zelfs gezonder en vrolijker van worden. Bovendien hoef je niet volledig af te zien van genieten; een wijntje of biertje mag best! Het echte struikelblok? Het aanleren van nieuwe gewoontes.

Welke producten moet ik aanschaffen voor een gezonde leefstijl?

Ontdekken welke producten je het beste kunt aankopen is eenvoudig. Ik help je bij het maken van gezonde keuzes en adviseer je over voedingsmiddelen die je immuunsysteem ondersteunen. Door schadelijke producten te vermijden, geef je je lichaam de kans om optimaal te functioneren.

Kan ik mijn gezondheid verbeteren met alleen supplementen?

Helaas niet. Het is essentieel om je lichaam te voeden met de juiste voeding. Alleen met voedzame voeding kun je blijvende resultaten behalen voor een gezondere leefstijl. Supplementen kunnen ondersteunend zijn, maar ze zijn geen vervanging voor een gebalanceerd dieet.

Kortom, het volgen van een gezonde leefstijl is makkelijker dan je denkt. Ontdek de juiste producten, vermijd schadelijke voeding en geniet van een evenwichtige levensstijl die jou en je gezin ten goede komt.

Ik heb al zoveel gedaan!

Sommige mensen hebben inderdaad te vergeefs al veel gedaan. En denken dat niets meer lukt. Het is van belang om de juiste dingen in de juiste volgorde aan te pakken, zowel met supplementen als stress, voeding, leefstijl, allergie, intolerantie, trauma, ontspanning, beweging, ademhaling komen in mijn effectief behandelplan samen aan bod. Het succes van het totaal plaatje op 1 plek bij Body Reset. 

Hoe ga je te werk?

Ieder persoon krijgt een unieke aanpak: Eerst wordt het virus aangepakt om uit je cellen te verwijderen, de aangerichte schade wordt hersteld en de ontsteking wordt weg genemen. Dit doen we met een combinatie van supplementen, vitaminen, kruiden die een synergetische werking hebben. Tevens ga ik op zoek naar verschillende fysieke en emotionele klachten die jouw gezondheid verstoren. En de oorzaak zijn van je Long Covid. Deze ga ik behandelen op basis van één of meerdere technieken. Denk aan: welke voedingstoffen verstoren jouw lichaam? In welke delen van je lichaam hoopt spanning zich op? Is er sprake van trauma?  Wat is de status van je darmstelsel, spierstelsel, hormonen, endorfinesysteem….

Je leefstijl en voeding conscumptie worden in kaart gebracht, besproken en in overleg aangepast waar nodig is. 

Ik heb veel kennis vanuit verschillende achtergronden verzameld. Een paar voorbeelden zijn:

– Long Covid

– Quantum Allergie
– NAET (Dr. Nambudripad’s Allergy Eliminatie Technieken)
– BrainQ Integrale Epigenetica (betreft de erfelijke ziektes in ons DNA en neurotransmitters)
– Total Reset Methode
– EFT (Emotional Freedom Technique)
– NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
– Hormoonbalans-therapie
– Detox
– Hypnotherapie (bij hoge uitzondering)

Ik heb geen stress maar wel vage klachten. Ben ik bij jou aan het juiste adres?

Zeker. Tegenwoordig wordt “stress” vaak gezien als iets wat je ondervindt door een (te) druk leven met lange werkdagen en sociale verplichtingen. Echter kan stress ook in je lichaam zitten door andere oorzaken. Ons endorfinesysteem (het “anti-stresssysteem” en beloningssysteem) heeft grote invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als dit endorfinesysteem aangetast wordt en zijn werk niet meer goed kan doen, kan je chronische aandoeningen ontwikkelen. Het systeem stuurt namelijk ook het zenuwstelsel aan, dat weer alle vervolgprocessen aanstuurt. Het kan dus zijn dat iets in jouw lichaam verstoord is, waardoor klachten ontstaan die je niet direct kan plaatsen. Alles in ons lichaam staat met elkaar in verbinding!

Wat versta je onder leefstijl?

Alles wat te maken heeft met je dagelijks leven: voeding, drank, stress, werk, woon-omgeving, sociale omgeving, otspanning, sport…hebben allemaal invloed op je lichaam systemen. Dit wordt allemaal in kaart gebracht om de juiste aandacht te geven en te corrigeren waar nodig is.  

Waarom moet ik mijn voeding aanpassen?

Voeding is de brandstof van onze motor. Je tankt ook geen diesel in een benzineauto.

Bewust of onbewust stoppen we de hele dag door van alles in onze mond. Vanaf we opstaan tot soms wel voor het slapen gaan. Dag in dag uit 7 dagen in de week jaar in jaar uit. Wanneer je voor jouw lichaam het verkeerde voedsel inneemt dan gaat je motor pruttelen. Dat kan ook gebeuren met gezonde voeding wanneer je lichaam daar sensitief voor is. Dit wordt duidelijk in mijn praktijk.

Maar ik eet al gezond!

Veel mensen denken gezond te eten. Ik merk dat er een groot verschil is tussen bewust eten en gezond eten.  

Ik ook vroeger tot ik de bomen door het bos niet meer zag omdat veel informatie elkaar tegensprak. Daarom ben ik mij hierin gaan scholen welke voeding wat doet met je hormonen en neurotransmitters. Deze 2 belangrijke lichaamssystemen met hun eigen feedbacksysteem wisselen ook informatie uit. Als het ene systeem mankementen vertoond dan gaat het andere ook haperen. Een beetje het kip en ei verhaal.

Moet ik een dieet volgen?

Nee je hoeft geen dieet te volgen. We gaan voor de lange termijn resultaten en bouwen nieuwe gewoontes in. Dit kan stapvoets of rigoureus zoals je zelf wil. Jij bepaalt je eigen tempo dat bij je past. Iedere stap in de goede richting is goed.  

Mag ik dan niks lekkers meer eten of drinken?

Natuurlijk mag je nog een lekkere vette hap en een borreltje. Wanneer je van je klachten snel wil afkomen raad ik je aan om 80%-20% regel aan te houden. 80% gezond eten en 20% gezondigen. Je lichaam krijgt andere smaak behoeftes en sensaties wat het makkelijker maakt naar mate je het roer hebt omgegooid. Het moeilijkste van dit alles is de nieuwe gewoontes aanleren. Boodschappen doen en ingrediënten lezen vergen in het begin wat meer aandacht. Ook dit wordt weer een makkelijke gewoonte.  

Ik heb geen Long Covid, kan ik bij jou terecht?

Je kan ook terecht wanneer je geen long covid hebt. Mijn werkwijze blijft hetzelfde, alleen kunnen we het eerste deel om het virus aan te pakken overslaan. We gaan meteen op zoek naar de oorzaak van je klachten en gaan dat herstellen.

Allergie/intolerantie eliminatie? Total Reset Methode (NAET)

Het elimineren van allergieën en intoleranties blijft mogelijk in mijn praktijk.

Wordt de behandeling vergoed?

Afhankelijk of je aanvullend verzekerd bent en bij welke ziektekostenverzekering, kan je gedeeltelijk vergoed worden wanneer mijn behandelcode in je overeenkomst staat.

Het verschilt van verzekeringmaatschappij waarbij je aangesloten bent. Ook wordt ieder jaar gewijzigd. Je kan best zelf informeren of mijn 2 behandelcodes vergoed worden.

24505 overige psychosociale therapie

24005 natuurgeneeskunde  

Maar waarom zou je je gezondheid laten afhangen van een verzekering?

Tarieven:

Intake 97 € 

vervolgafspraak 79€ 

Ervaringen van mijn cliënten

Tanja is een erg rustig en vredig persoon! Ik voelde me meteen vertrouwd toen ik binnenkwam, ik kon haar alles vertellen. Ze stelde de juiste vragen, heeft gevoel voor humor en weet je: ze begrijpt meteen wat je nodig hebt. Ze kent echt haar materie. Ik voelde me meteen al beter worden. Tanja herstelde mijn energie en schreef een detoxkuur en aangepaste leefstijl voor, waar ik me strikt aan hield. Ze kwam ook achter mijn emotionele blokkade waar we mee aan het werk zijn gegaan. Ik ben weer positief en bruis van de energie!

Anoniem, 43 jaar

Sportcoach

Sinds mijn 12e levensjaar heb ik last van allergieën en hooikoorts. Ik slikte dagelijks medicatie om het draaglijk te houden. Na enkele behandelingen bij Tanja ben ik hier nu al meer dan drie jaar volledig van genezen. Ik heb geen tabletten meer nodig gehad!

R. Pluym, 52 jaar


Fotograaf

Ieder persoon krijgt een unieke aanpak: ik ga op zoek naar verschillende fysieke en emotionele klachten die jouw gezondheid verstoren. Deze ga ik behandelen op basis van één of meerdere technieken. Denk aan: welke voedingstoffen verstoren jouw lichaam? In welke delen van je lichaam hoopt spanning zich op? Wat is de (scheef)stand van je lichaam?

Ik heb veel kennis vanuit verschillende achtergronden verzameld. Een paar voorbeelden zijn:

– Quantum Allergie
– NAET (Dr. Nambudripad’s Allergy Eliminatie Technieken)
– BrainQ Epigenetica (betreft de erfelijke ziektes in ons DNA)
– Total Reset Methode 
– EFT (Emotional Freedom Technique)
– NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
– Hormoonbalans-therapie
– Detox
– Hypnotherapie (bij hoge uitzondering)

Tanja is zonder twijfel een waardevolle schakel geweest in onze zoektocht naar hulp voor onze 17-jarige zoon, die al meer dan een jaar kampte met ernstige vermoeidheid en andere mysterieuze symptomen. Voor ons als ouders was het bijzonder frustrerend om te zien dat meerdere bezoeken aan de huisarts geen duidelijke oorzaak onthulden, terwijl onze zoon steeds verder worstelde. We vermoedden dat het Long Covid kon zijn, maar de huisarts was terughoudend.

Gelukkig kwam Tanja op ons pad via een advertentie in de Regio Oss, waar de beschreven symptomen onze aandacht trokken. We besloten een gesprek aan te gaan en kozen voor haar benadering. Onze zoon was al anderhalf jaar in de greep van Long Covid voordat we de hulp van Tanja zochten, en het was hoog tijd voor een doorbraak.

Voordat we bij Tanja kwamen, hadden we andere therapieën geprobeerd, waaronder acupunctuur en een EMB-test die een glutenallergie en gevoeligheid voor snelle suikers aan het licht bracht. Hoewel deze behandelingen en aanpassingen in het dieet enige verbetering brachten, was het niet genoeg om onze 17-jarige de levenskwaliteit te bieden die hij verdiende.

In de eerste twee weken van de behandeling bij Tanja zagen we al ongelofelijke vooruitgang. Ze bevestigde onze vermoedens van Long Covid, en haar aanpak leidde tot een significante verbetering. Onze zoon, die al een jaar slecht sliep, slaapt nu weer redelijk goed. Dankzij de juiste voedingssupplementen en Tanja’s behandelingen begon hij snel zijn leven weer op te pakken. Hoewel we nog een weg te gaan hebben, zijn we absoluut op de goede weg.

Inmiddels zijn we al zo’n 20 weken bezig met Tanja’s effectieve behandelplan voor Long Covid, en we zijn ontzettend dankbaar dat we deze weg zijn ingeslagen. Onze zoon bloeit weer op, kan zijn sociale leven oppakken en herstelt sneller na drukke dagen. Hij maakt nu ook bewustere keuzes, en Tanja heeft hem duidelijk gemaakt wat voor hem werkt.

Tanja’s begeleiding en aanpak zijn uiterst prettig. Ze begrijpt het leven van een 18-jarige en zoekt samen met hem naar oplossingen die passen bij zijn leeftijd. Er zijn aanpassingen nodig, maar ze zijn haalbaar.

Als ouders zijn we opgelucht en blij dat we met Tanja hebben samengewerkt om onze zoon zijn leven terug te geven. Op deze leeftijd is dat van onschatbare waarde. Als je nog twijfels hebt, aarzel dan niet om een gesprek met Tanja aan te gaan. Het kan zoveel voor jou en je dierbaren betekenen. Tanja is een professional die we van harte aanbevelen.

Moeder S.v.d.Wijst

van zoon 18 jaar oud

Word ook de beste versie van jezelf

Maak een afspraak om meteen aan de slag te gaan. Onderneem actie