Selecteer een pagina

Meer energie, vitaliteit en balans

N

Allergieën & intoleranties

Wil je weten wat je kan doen bij hooikoorts? Of wanneer je last hebt van buikklachten en andere allergieën? Mijn Body Reset-techniek heeft bij veel mensen verbluffende resultaten behaald.

N

Stress & vermoeidheid

Wat kan je doen bij stress en een onrustig gevoel? Je bent helemaal opgebrand… Hoe pak je je vermoeidheid aan?

N

Pijnlijke spieren & gewrichten

Wat zijn de mogelijkheden bij spierpijn, gewrichtspijn of andere pijnen? Het endorfinesysteem optimaal herstellen heeft onvoorstelbaar mooie voordelen.

Heb je vage, onbegrepen klachten en weet je niet hoe je ze kan verhelpen?

Het maakt niet uit met welke lichamelijke klacht je naar mij toe komt. Ik heb mensen geholpen met veel uiteenlopende verhalen: vermoeidheidsklachten, hooikoorts of problemen met ademhalen. Met angsten, pijnen, trauma’s en verdriet.

Specialisten in de reguliere geneeskunde kunnen soms geen diagnose stellen, terwijl de symptomen relatief gemakkelijk op te lossen zijn. het is belangrijk om naar jouw lichaam in zijn totaliteit te kijken. Hoe is deze uit balans? Fysiek en emotioneel. Balans is heel belangrijk. Wanneer je jouw leefstijl op een paar punten aanpast, kan dit al voor grote veranderingen zorgen! Denk aan: voeding, ontspanning en rust, sport en beweging. 

Door al jouw verstoringen stap voor stap in kaart te brengen, kunnen ze verholpen worden. De juiste volgorde van deze stappen is van groot belang. Alles hangt namelijk met elkaar samen: een slechte spijsvertering verstoort de hormoonhuishouding. Dit kan leiden tot intoleranties en allergieën. In combinatie met een sensitieve of overgevoelige darm kan dit weer leiden tot het ontstaan van een auto-immuunziekte. Wat weer kan leiden tot vage klachten. Pijn, vermoeidheid, slapeloosheid…

Jouw klachten verhelpen door ze bij de oorzaak aan te pakken, staat bij mij op nummer één!

“Ik help jou een gezond en vitaal lichaam te geven”

Van ervaringsdeskundige tot
gediplomeerd expert

Jarenlang liep ik namelijk zelf met gezondheidsklachten: maagpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid en slaapproblemen. Maar volgens mijn huisarts was ik gezond… De knop ging bij mij om toen ik de auto-immuunziekte Hashimoto ontwikkelde en niet veel later een halve gezichtsverlamming kreeg. Dit moest anders, besefte ik.

Ik verdiepte me in “complementaire therapie”, en leerde dat je een probleem bij de oorzaak aan moet pakken in plaats van alleen de symptomen te behandelen. Sinds die tijd volgde ik verschillende studies en hielp ik ontzettend veel mensen van hun klachten af!

Ik blijf me ontwikkelen door actuele wetenschappelijke onderzoeken en technieken te volgen, zodat mijn behandelingen volledig en effectief zijn. Al deze behandeltechnieken focussen op het achterhalen van de oorzaak van een klacht en de aanpak hiervan.

Laten we de oorzaak van jouw vage of onbegrepen klachten vinden

R

Je hormoonstelsel en energiebalans herstellen

Door je spijsvertering, darmen en intoleranties/allergieën te herstellen, breng je opnieuw balans in je hormoonstelsel. Veel klachten kunnen zo worden verholpen en ziektes kunnen in remissie gaan.

t

Intolerantie- en allergievrij leven

Je lichaam resetten en je leefstijl aanpassen versterkt je immuunsysteem zodanig dat allergieën en intoleranties op de achtergrond raken of zelfs helemaal verdwijnen. Ben je klaar voor het aanpassen van jouw leefstijl?

r

Pijnvrij leven! Het kan!

Voeding, je omgeving én je leefstijl hebben allemaal invloed op jouw lichaam. Laten we niet enkel de symptomen behandelen, maar de oorzaak van de klacht aanpakken!

Ervaringen van mijn klanten

Ik voelde me lichamelijk en geestelijk kapot. Vanaf mijn jeugd liep ik met klachten, het bleef zich maar opstapelen. Rugklachten, gewrichtsklachten, allergieën, buik- en darmproblemen. Toen raakte ik ook nog eens overspannen. Bij de huisarts, chiropractor, allergoloog, mesoloog en osteopaat heb ik de deur plat gelopen… Sommige dingen hielpen, maar klachtenvrij was ik niet. Mijn bezoek aan Tanja was HET antwoord: we zagen de oorzaak en ze verhielp mijn klachten. Ze heeft mij ‘gereset’ en ik heb mijn leefstijl omgegooid. Resultaat: ik heb meer energie en mijn klachten zijn inmiddels helemaal verdwenen!


Anoniem, 32 jaar

ICT

Mijn 12-jarige dochter, B., had sinds haar 9e last van hooikoorts. Van december tot en met september had ze klachten, ondanks haar medicijnen… De vader van een vriendinnetje van B. had zo met haar te doen dat hij ons in contact bracht met Tanja van Body Reset Centre. Tanja deed een reset, gaf voedingsadvies en leerde B. enkele technieken waarmee ze thuis zelf aan de slag kon. Het was meteen een groot succes! Ze heeft nooit meer ergens last van gehad, heeft haar medicijnen niet meer nodig en het belangrijkste: ze kan weer overal zorgeloos en probleemloos spelen. Wij zijn super enthousiast!
Moeder

van dochter van 12 jaar oud

Wat kan je verwachten?

Een behandeling bij Body Reset Centre bestaat uit verschillende benaderingen die allemaal met elkaar samenhangen. We bekijken je lichaam: hoe is het in balans?

Voorbeeld: een verkeerde leefstijl kan een sensitieve darm veroorzaken. Deze sensitieve darm veroorzaakt op zijn beurt intoleranties. Een intolerantie is ‘stress’ voor het lichaam en brengt jouw hormonen uit balans. Verkeerde hoeveelheden hormonen zorgen voor schade aan het lichaam.

Een domino-effect.

Ieder individu is anders, heeft een eigen DNA. Iedere familie heeft zijn eigen specifieke erfelijke ziekteverschijnselen of andere specifieke klachten. Al honderden jaren komen deze in de familielijn voor. Als diabetes type 2 vaak voorkomt in jouw familie, is de kans groot dat jij dit ook krijgt. In ieder DNA zitten dus kleine “foutjes”. Bij de ene familie is het diabetes, bij de andere overgewicht of een bepaalde allergie. Als jij je leefstijl aan de hand hiervan aanpast, kan je voorkomen dat het “familie-stofje” geactiveerd wordt. Of je kan het terugdraaien wanneer deze reeds geactiveerd is. Want ons DNA én onze leefstijl bepalen de status van ons lichaam!

Door onze huidige (westerse) leefstijl en omgeving ontkomen we er niet aan dat we in aanraking komen met stoffen die belastend zijn voor een goede hormoonbalans…

Alles staat met elkaar in verbinding.

Op zoek naar het beginpunt dus! De oorzaak van jouw klachten.

Met deze persoonlijke aanpak worden jouw klachten verholpen!

Vragen & antwoorden over Body Reset

Hoe verschilt een traject bij Body Reset Centre van een huisartsbezoek?

Een huisarts stelt een diagnose; ik doe dat niet. Ik kijk naar jouw leefstijl en wat de effecten daarvan zijn op jouw gezondheid, wat een huisarts (vaak) niet doet. Een voorbeeld: bij standaard laboratoriumonderzoeken kijken ze niet of een hoeveelheid tegen het minimum of maximum aanloopt. Heb je een gewenste uitkomst, dan is het “goed”. Terwijl het getal juist aantoont dat er wat aan de hand is! Met allergieën is het ook lastig: deze moeten heel ernstig zijn voordat ze zichtbaar worden in de uitslagen. De weg ernaar toe wordt niet gemeten… Het voordeel van Body Reset Centre is dus dat we verder gaan dan “het standaard-lijstje”. Let op: mijn behandelingen vervangen geen regulier doktersbezoek.


Wat is het doel van een bezoek aan Body Reset Centre?

Jouw doel: je klachten met mij bespreken, in kaart brengen, zoeken naar de oorzaak en natuurlijk deze klachten verhelpen. Mijn doel: de verstoringen in de systemen van je lichaam zoeken. Wanneer jouw hormonen chronisch uit balans zijn, kan dit samen met een sensitieve darm en intoleranties, de oorzaak zijn van bijvoorbeeld een auto-immuunziekte. Het goede nieuws is dat dit vaak terug te draaien is. Een Body Reset-behandeling brengt jou een unieke en op maat gemaakte aanpak met advies en coaching over hoe je je gezondheid kan managen en leefstijl aan kan passen. Grote kans dat we de oorzaak van jouw klachten vinden!

Ik heb geen stress, maar wel vage klachten. Ben ik bij jou aan het juiste adres?

Zeker. Tegenwoordig wordt “stress” vaak gezien als iets wat je ondervindt door een (te) druk leven met lange werkdagen en sociale verplichtingen. Echter kan stress ook in je lichaam zitten door andere oorzaken. Ons endorfinesysteem (het “anti-stresssysteem” en beloningssysteem) heeft grote invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als dit endorfinesysteem aangetast wordt en zijn werk niet meer goed kan doen, kan je chronische aandoeningen ontwikkelen. Het systeem stuurt namelijk ook het zenuwstelsel aan, dat weer alle vervolgprocessen aanstuurt. Het kan dus zijn dat iets in jouw lichaam verstoord is, waardoor klachten ontstaan die je niet direct kan plaatsen. Alles in ons lichaam staat met elkaar in verbinding!

Hoe ga je te werk?

Ieder persoon krijgt een unieke aanpak: ik ga op zoek naar verschillende fysieke en emotionele klachten die jouw gezondheid verstoren. Deze ga ik behandelen op basis van één of meerdere technieken. Denk aan: welke voedingstoffen verstoren jouw lichaam? In welke delen van je lichaam hoopt spanning zich op? Wat is de (scheef)stand van je lichaam?

Ik heb veel kennis vanuit verschillende achtergronden verzameld. Een paar voorbeelden zijn:

– Quantum Allergie
– NAET (Dr. Nambudripad’s Allergy Eliminatie Technieken)
– BrainQ
– Epigenetica (betreft de erfelijke ziektes in ons DNA)
– EFT (Emotional Freedom Technique)
– NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
– Hormoonbalans-therapie
– Detox
– Hypnotherapie (bij hoge uitzondering)

Ervaringen van mijn klanten

Tanja is een erg rustig en vredig persoon! Ik voelde me meteen vertrouwd toen ik binnenkwam, ik kon haar alles vertellen. Ze stelde de juiste vragen, heeft gevoel voor humor en weet je: ze begrijpt meteen wat je nodig hebt. Ze kent echt haar materie. Ik voelde me meteen al beter worden. Tanja herstelde mijn energie en schreef een detoxkuur en aangepaste leefstijl voor, waar ik me strikt aan hield. Ze kwam ook achter mijn emotionele blokkade waar we mee aan het werk zijn gegaan. Ik ben weer positief en bruis van de energie!

Anoniem, 43 jaar

Sportcoach

Sinds mijn 12e levensjaar heb ik last van allergieën en hooikoorts. Ik slikte dagelijks medicatie om het draaglijk te houden. Na enkele behandelingen bij Tanja ben ik hier nu al meer dan drie jaar volledig van genezen. Ik heb geen tabletten meer nodig gehad!

R. Pluym, 52 jaar


Fotograaf

Word ook de beste versie van jezelf

Maak een afspraak om meteen aan de slag te gaan. Onderneem actie