Selecteer een pagina

Van long covid naar vitaliteit!

Zowel in hoofd als lijf
N

Overgevoeligheden

Het Covid virus heractiveerd je bestaande overgevoeligheden, waardoor je klachten verergen. Het is de oorzaak van je long covid.  Ik identificeer deze overgevoeligheden en onderliggende oorzaken nadat we eerst je virus opgeruimd hebben. Mijn Body Reset-techniek heeft al vele mensen verbluffende resultaten opgeleverd.

N

Stress & vermoeidheid

Ontsnap aan de vicieuze cirkel van stress, vermoeidheid, slapeloosheid en een verzwakt immuunsysteem. Ontdek hoe je jezelf kunt opladen, vermoeidheid kunt aanpakken en je energie en vitaliteit kunt herwinnen. Dat je ‘s ochtends meteen fit uit je bed stapt. 
N

Pijnlijke spieren & gewrichten

Het symptoom van verzuring en onbalans in je lichaam. Je cellen kunnen geen vitaminen en mineralen opnemen, noch uit voeding of uit supplementen. Het covid virus komt daar bovenop nog wat weg kapen. Met mijn Body Reset herstellen we je endorfine-en hormoonsysteem optimaal om je gezond en stabiel houden.

Samen naar herstel van long Covid?

 

Uit onderzoek blijkt dat je als long covidpatiënt al voor je besmetting of vaccinatie met een lichamelijke onbalans zat. Het kan zijn dat je een ander microbioom hebt dan een niet long covidpatiënt. Een tekort hebt aan spiermassa. Eerder in je leven te maken had met een infectie van lyme of E.B.V. wat getriggerd werd door het covid virus. Een te laag cortisol in de ochtend kan een oorzaak zijn. Denk hierbij aan een burn-out, bijnieruitputting, vermoeid en moeilijk opstaan.

Ik begeleid al jaren mensen met diverse lichamelijke en emotionele klachten, zoals vermoeidheid, slaap-en concentratieproblemen, hooikoorts, allergie & intoleranties, angsten, pijnen, trauma’s en verdriet. Dit zijn allemaal symptomen te herleiden naar een ander microbioom en een te laag cortisol in de ochtend. Vaak kan regulier geen diagnose worden gesteld, terwijl de oplossing relatief eenvoudig kan zijn.

Het is belangrijk om naar jouw lichaam als geheel te kijken, zowel fysiek als emotioneel. Door enkele aanpassingen in je leefstijl toe te passen zoals voeding, ontspanning, rust, sport, beweging en het aanvullen van de juiste vitaminetekorten kun je grote veranderingen teweegbrengen en je balans herstellen. Je ontdekt hoe we samen met maatwerk jouw familie DNA je gezondheid terug geven. Maar eerst pakken we het virus aan in mijn 3 stappenplan.

 

Voor een blijvend herstel is het belangrijk eerst het virus aan te pakken met de nodige supplementen. En vervolgens de oorzaak zoeken waardoor je long covid kreeg. De mate van herstel ligt eraan hoe goed je het advies opvolgt en of er al onherstelbare schade aanwezig is. Toch zal een juiste leefstijl zorgen dat je immuniteit op zijn sterkst is bij een eventuele nieuwe virus golf goed door te komen.

Jouw klachten verhelpen door ze bij de oorzaak aan te pakken, staat bij mij op nummer één!

“Ik help jou een gezond en vitaal lichaam te geven”

Met deze persoonlijke aanpak worden jouw klachten verholpen!

Van ervaringsdeskundige tot
gediplomeerd expert

Jarenlang liep ik namelijk zelf met gezondheidsklachten: maagpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid en slaapproblemen. Maar volgens mijn huisarts was ik gezond… Mijn knop ging om toen ik de auto-immuunziekte Hashimoto ontwikkelde en later een halve gezichtsverlamming kreeg. Dit moest anders, besefte ik.

Ik verdiepte me in “complementaire therapie”, en leerde dat je een probleem bij de oorzaak aan moet pakken in plaats van alleen de symptomen te behandelen. Het werd me snel duidelijk dat het lichaam in zijn totaliteit samen werkt en dus ook zo moet naar gekeken en behandeld worden. Sinds die tijd volgde ik verschillende studies en hielp ik ontzettend veel mensen van hun klachten af! 

Ik blijf me ontwikkelen door actuele wetenschappelijke onderzoeken en technieken te volgen, zodat mijn behandelingen volledig en effectief zijn. Al deze behandeltechnieken focussen op het achterhalen van de oorzaak van een klacht en de aanpak hiervan. Sinds mijn Covid infectie richt ik mij op de laatste nieuwe wetenschap voor herstel van long Covid. Dit is maatwerk voor het versterken van je immuunsysteem.

Laten we de oorzaak van jouw long covid vinden en herstellen

R

Energie- en hormoonbalans

Door je spijsvertering, darmen en overgevoeligheden te herstellen, breng je opnieuw balans in je hormoonstelsel. Veel klachten kunnen zo worden verholpen en auto-immuunziektes kunnen in remissie gaan.

t

Test je tekorten

Vitaminen en mineralen hebben een gezonde cel nodig om opgenomen te worden. 96% van de westerse bevolking blijkt verzuurde cellen te hebben. Je mag dan gezond eten of supplementen innemen maar dat wordt niet opgenomen en is dure poep.

r

Concentratie optimaliseren

Het verstopte virus in je cellen worden afgedood en de schade herstelt. De chronische ontsteking in je bloed-hersen-barièrre weggenomen. Met zowel supplementen als voeding en leefstijl voor blijvend succes.

Ervaringen van mijn klanten

Ik voelde me lichamelijk en geestelijk kapot. Vanaf mijn jeugd liep ik met klachten, het bleef zich maar opstapelen. Rugklachten, gewrichtsklachten, allergieën, buik- en darmproblemen. Toen raakte ik ook nog eens overspannen. Bij de huisarts, chiropractor, allergoloog, mesoloog en osteopaat heb ik de deur plat gelopen… Sommige dingen hielpen, maar klachtenvrij was ik niet. Mijn bezoek aan Tanja was HET antwoord: we zagen de oorzaak en ze verhielp mijn klachten. Ze heeft mij ‘gereset’ en ik heb mijn leefstijl omgegooid. Resultaat: ik heb meer energie en mijn klachten zijn inmiddels helemaal verdwenen!


Anoniem, 32 jaar

ICT

Mijn 12-jarige dochter, B., had sinds haar 9e last van hooikoorts. Van december tot en met september had ze klachten, ondanks haar medicijnen… De vader van een vriendinnetje van B. had zo met haar te doen dat hij ons in contact bracht met Tanja van Body Reset Centre. Tanja deed een reset, gaf voedingsadvies en leerde B. enkele technieken waarmee ze thuis zelf aan de slag kon. Het was meteen een groot succes! Ze heeft nooit meer ergens last van gehad, heeft haar medicijnen niet meer nodig en het belangrijkste: ze kan weer overal zorgeloos en probleemloos spelen. Wij zijn super enthousiast!
Moeder

van dochter van 12 jaar oud

Wat kan je verwachten?

Een behandeling bij Body Reset Centre bestaat uit verschillende benaderingen die allemaal met elkaar samenhangen. Na het afdoden, opruimen van het virus en elimineren van de ontsteking kijk ik of er meer onderzoek nodig is om de oorzaak te achterhalen en aan te pakken.

Voorbeeld: een verkeerde leefstijl kan een sensitieve darm veroorzaken met als gevolg krijg je een ander microbioom dan een niet longcovidpatiënt. Deze sensitieve darm veroorzaakt op zijn beurt intoleranties. Een intolerantie is ‘stress’ voor het lichaam en brengt jouw hormonen uit balans. Verkeerde hoeveelheden hormonen zorgen voor schade en chronische ontsteking aan het lichaam. Het is een domino-effect.

Ieder individu is anders, heeft een eigen DNA. Iedere familie heeft zijn eigen specifieke erfelijke ziekteverschijnselen. Al honderden jaren komen deze in je familielijn voor. Als diabetes type 2 vaak voorkomt in jouw familie, is de kans groot dat jij dit ook krijgt. In ieder DNA zitten dus kleine “foutjes”. Bij de ene familie is het diabetes, bij het andere overgewicht of een bepaalde allergie etc… Als jij je leefstijl daar op aanpast, kan je voorkomen dat het “foute familie-stofje” geactiveerd wordt. Of je kan het terugdraaien wanneer deze al geactiveerd is. Je DNA wordt aangestuurd door het aanbod van je voedingstoffen, kortom je leefomgeving van je DNA bepaald de status van je lichaam en je brein!

Door onze huidige (westerse) leefstijl en omgeving ontkomen we er niet aan dat we in aanraking komen met stoffen die belastend zijn voor een goede hormoonbalans en werking van het endorfine systeem wat onze neurotransmitters aanstuurt.

Alles staat met elkaar in verbinding.

Met deze persoonlijke aanpak worden jouw klachten verholpen!

Vragen & antwoorden over Body Reset

Hoe verschilt een traject bij Body Reset Centre van een huisartsbezoek?

Een huisarts stelt een diagnose; ik doe dat niet. Ik kijk naar jouw leefstijl en wat de effecten daarvan zijn op jouw gezondheid, wat een huisarts (vaak) niet doet. Een voorbeeld: bij standaard laboratoriumonderzoeken kijken ze niet of een hoeveelheid tegen het minimum of maximum aanloopt. Heb je een gewenste uitkomst, dan is het “goed”. Terwijl het getal juist aantoont dat er wat aan de hand is! Met allergieën is het ook lastig: deze moeten heel ernstig zijn voordat ze zichtbaar worden in de uitslagen. De weg ernaar toe wordt niet gemeten… Het voordeel van Body Reset Centre is dus dat we verder gaan dan “het standaard-lijstje”. Let op: mijn behandelingen vervangen geen regulier doktersbezoek.


Wat is het doel van een bezoek aan Body Reset Centre met long Covid?

Jouw doel: je long Covid klachten met mij bespreken, in kaart brengen van stress en klachten verhelpen. Mijn doel: het virus dat in je cellen verborgen zit ellimineren met de juiste supplementen. De opgelopen schade in de bloedvaten herstellen en de ontstekingen wegnemen. Voor succesvol herstel spoor ik vervolgens de verstoring op die je had voor je Covid infectie waardoor je nu long Covid hebt. Dit wordt herstelt bij de oorzaak voor zover dat mogelijk is. 

Wat is het doel van een bezoek aan Body Reset Centre?

Jouw doel: je klachten met mij bespreken, in kaart brengen, zoeken naar de oorzaak en natuurlijk deze klachten verhelpen. Mijn doel: de verstoringen in de systemen van je lichaam zoeken. Wanneer jouw hormonen chronisch uit balans zijn, kan dit samen met een sensitieve darm en intoleranties, de oorzaak zijn van bijvoorbeeld een auto-immuunziekte. Het goede nieuws is dat dit vaak terug te draaien is. Een Body Reset-behandeling brengt jou een unieke en op maat gemaakte aanpak met advies en coaching over hoe je je gezondheid kan managen en leefstijl aan kan passen. Grote kans dat we de oorzaak van jouw klachten vinden!

Ik heb geen stress, maar wel vage klachten. Ben ik bij jou aan het juiste adres?

Zeker. Tegenwoordig wordt “stress” vaak gezien als iets wat je ondervindt door een (te) druk leven met lange werkdagen en sociale verplichtingen. Echter kan stress ook in je lichaam zitten door andere oorzaken. Ons endorfinesysteem (het “anti-stresssysteem” en beloningssysteem) heeft grote invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als dit endorfinesysteem aangetast wordt en zijn werk niet meer goed kan doen, kan je chronische aandoeningen ontwikkelen. Het systeem stuurt namelijk ook het zenuwstelsel aan, dat weer alle vervolgprocessen aanstuurt. Het kan dus zijn dat iets in jouw lichaam verstoord is, waardoor klachten ontstaan die je niet direct kan plaatsen. Alles in ons lichaam staat met elkaar in verbinding!

Hoe ga je te werk?

Ieder persoon krijgt een unieke aanpak: ik ga op zoek naar verschillende fysieke en emotionele klachten die jouw gezondheid verstoren. Deze ga ik behandelen op basis van één of meerdere technieken. Denk aan: welke voedingstoffen verstoren jouw lichaam? In welke delen van je lichaam hoopt spanning zich op? Wat is de (scheef)stand van je lichaam?

Ik heb veel kennis vanuit verschillende achtergronden verzameld. Een paar voorbeelden zijn:

– Quantum Allergie
– NAET (Dr. Nambudripad’s Allergy Eliminatie Technieken)
– BrainQ Epigenetica (betreft de erfelijke ziektes in ons DNA)
– Total Reset Methode 
– EFT (Emotional Freedom Technique)
– NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
– Hormoonbalans-therapie
– Detox
– Hypnotherapie (bij hoge uitzondering)

Ervaringen van mijn klanten

Tanja is een erg rustig en vredig persoon! Ik voelde me meteen vertrouwd toen ik binnenkwam, ik kon haar alles vertellen. Ze stelde de juiste vragen, heeft gevoel voor humor en weet je: ze begrijpt meteen wat je nodig hebt. Ze kent echt haar materie. Ik voelde me meteen al beter worden. Tanja herstelde mijn energie en schreef een detoxkuur en aangepaste leefstijl voor, waar ik me strikt aan hield. Ze kwam ook achter mijn emotionele blokkade waar we mee aan het werk zijn gegaan. Ik ben weer positief en bruis van de energie!

Anoniem, 43 jaar

Sportcoach

Sinds mijn 12e levensjaar heb ik last van allergieën en hooikoorts. Ik slikte dagelijks medicatie om het draaglijk te houden. Na enkele behandelingen bij Tanja ben ik hier nu al meer dan drie jaar volledig van genezen. Ik heb geen tabletten meer nodig gehad!

R. Pluym, 52 jaar


Fotograaf

Word ook de beste versie van jezelf

Maak een afspraak om meteen aan de slag te gaan. Onderneem actie