"De Weg naar Herstel"

De Fysieke en Emotionele Uitdagingen van long Covid

“De kracht van mijn immuunsysteem

Ik ben Tanja Crabeels en maakte een omslag na jaren in de lappenmand gezeten te hebben. Klassieke geneeskunde kon mij niet helpen te herstellen. Een halve gezichtsverlamming duwde me in de richting van natuurgeneeskunde. De resultaten waren verbluffend! En de opleidingen volgenden. In 2009 startte ik mijn praktijk waar cliënten gelukkig en klachtenvrij werden door het versterken van hun immuunsysteem.

Oei?! Ik heb Long-Covid.

Vermoeid, ontredderd, uitgeput, huilend zakte ik in elkaar op skivakantie. 2 maand na mijn Covid infectie.

Ik had mijn uiterste best gedaan met m’n verzuurde lichaam de skipiste af te komen. Met de nodige vitamines en mineralen was dit gelukt. De après-ski was me te druk om te genieten, ik zonderde me liever af met allerlei smoesjes. Alles voelde als een grote inspanning. Ik hield me sterk voor mijn omgeving. Terwijl ik binnenin verkrampte tot een onzeker afgetakeld mensje dat onzichtbaar wilde zijn. Opeens mijn eerste huilbui, uit het niets!? Ik schrok van mezelf, waarom huilde ik? Ik zag gelijkenissen met mijn long-covid cliënten. De puzzelstukjes vielen in elkaar waarom mijn concentratie, geheugen mij in de steek liet afgelopen tijd. Ik vergat gemaakte afspraken. Kwam niet meer uit mijn woorden. Begrijpend lezen ging ook niet meer. Mijn dagelijkse routines werden moeilijk, boodschappen doen bezorgde me angsten. Mijn praktijk moest even dicht.

Ommekeer 

Met de nieuwe wetenschappelijke inzichten is het duidelijk dat het maatwerk is. Niet iedereen is hetzelfde. Het spike eiwit van het virus valt je immuunsysteem aan op je (DNA-)zwakheden. Had je voorheen vage of geen zichtbare klachten? Kunnen nu (auto-immuun-) ziektes opduiken. Had je dit al dan kunnen er meerdere ontstaan.

Ik ben ervan overtuigd dat mij een Covid ziekenhuis opname bespaard is gebleven omdat ik al jaren mezelf behandeld heb met het versterken van mijn immuunsysteem. Leefstijl en de juiste ondersteuning van vitaminen, mineralen, het resetten van mijn sensitiviteiten en trauma’s hebben mij in remissie gebracht van mijn auto-immuunziekte Hashimoto e.a. klachten.

Nu werk ik gericht met suppletie op mijn Neuro Covid infectie. In alle blijdschap vertel ik je dat ik weer bergen kan verzetten.

Ik wens mijn lotgenoten ook een spoedig herstel en rijk je mijn hand, zet je op het juiste pad zodat jij je berg met alle vertrouwen en steun naar herstel kan bewandelden. Waar een wil is, is een weg! En ik loop met je mee.

Mijn omgeving kenmerkt mij als empathisch, betrokken, behulpzaam, oplossingsgericht, gezellig, eerlijk en recht door zee. Mijn cliënten verwonderen zich steeds wanneer hun puzzelstukjes in elkaar vallen.

 

Volg mij op Social Media:

Mijn werkwijze

De benaderingen die ik gebruik hangen allemaal met elkaar samen.
Onderstaande technieken worden in mijn behandelingen toegepast om in balans te komen.

U

Total Reset en detox

Het Covid spike-eiwit versterkt zwakke punten, ongekende overgevoeligheid of intolerantie speelt vaak een rol bij long-Covid-patiënten, wat resulteert in vage klachten. Deze symptomen worden vaak veroorzaakt door schade aan de darmflora door verzwakkende voeding.

De darmflora en darmwand spelen een cruciale rol in ons immuunsysteem, verantwoordelijk voor 80% ervan. Beschadiging van de darmwand leidt tot verstoring van hormonen en orgaanfuncties.

De Total Rest Methode (voorheen NAET is een slimme techniek ontstaan uit de Chinese geneeskunde) die het brein van nieuwe informatie voorziet. Stoffen waarop men overgevoelig reageert worden gereset en weer als normaal herkend. Dit vermindert onnodige stress in het lichaam.

Een verstoorde darmflora in combinatie met allergieën of intoleranties is vaak de oorzaak van auto-immuunziekten. Een detox-kuur reinigt de darm, bevordert herstel en creëert een gezonde omgeving voor darmbacteriën, waardoor de darmflora optimaal kan functioneren.

Het is essentieel om aandacht te besteden aan de gezondheid van onze darmen, aangezien ze een sleutelrol spelen in het immuunsysteem en welzijn. Met behulp van de Total Rest Methode en detox-kuren kunnen we de balans herstellen en het lichaam ondersteunen voor optimale werking, zelfs bij reeds aanwezige ongekende gevoeligheid en intolerantie.

U

BrainQ-therapie (integrale epigenetica)

Covid geeft een extra belasting van stress en kaapt belangrijke bouwstoffen voor onze cellen weg. Het endorfinesysteem (het “anti-stress” én beloningssysteem van het lichaam) houdt onze lichamelijke en geestelijke gezondheid in stand. Het stuurt het zenuwstelsel aan, dat weer alle vervolgprocessen aanstuurt. Faalt het endorfinesysteem, dan ontwikkelen we chronische aandoeningen… De oplossing ligt in het aanpakken van de oorzaak van het falen, niet van het bestrijden van de symptomen die aan de oppervlakte liggen. Stop met het tot je nemen van schadelijke en belastende stoffen door je leefstijl op de juiste manier aan te passen draai je die kraan met belastende stoffen dicht. De aangerichte schade herstel je door tijdelijk speciale hoogwaardige (kruiden)supplementen te nemen. Zo kunnen de lichaamscellen hun werk weer in balans uitvoeren, zoals dat hoort in een vitaal en gezond lichaam!

U

Hormoonbalans-therapie

Het Covid virus kan verstrekkende gevolgen hebben voor ons lichaam. Naast de acute symptomen kan het virus ook lange termijn impact hebben, zoals post-Covid complicaties. Het virus kan het zenuwstelsel en hormoonstelsel ontregelen, waardoor we uit balans raken. Dit kan leiden tot diverse gezondheidsproblemen, waaronder intoleranties, allergieën en andere verstoringen in de hormoonproductie. Een verstoorde balans in het lichaam kan vervolgens resulteren in aandoeningen zoals wisselstemmingen, concentratie stoornissen, angsten, diabetes, bijnieruitputting, schildklierafwijkingen en andere familieziektes. Het is van cruciaal belang om de balans te herstellen en je levensstijl aan te passen om ziektes te voorkomen en het maximale uit jezelf te halen, zelfs na een Covid infectie.

Hoe klanten mij ervaren

Na jaren lang rennen, doorgaan, iedereen tevreden willen houden, altijd de lat heel hoog te hebben gelegd was ik op. Mijn lichaam en geest waren echt helemaal opgebrand. Ik miste de juiste hulp. Via via kwam ik bij Tanja terecht: na de eerste behandeling voelde ik me al energieker, zag dingen weer helderder en paste mijn voeding aan op aanraden van Tanja. Na slechts vijf behandelingen, gooide ik mijn leven om en ik voel me nu gelukkiger dan ooit. Ook heb ik geen last meer van schommelingen in mijn gewicht, heb ik geen hooikoorts meer en zijn echt mijn trauma’s gereset. Ik ben Tanja echt eeuwig dankbaar! Zonder haar was ik nooit op dit punt gekomen. Zeker niet in zo’n korte periode. Deze vrouw heeft zo veel kennis en kan echt enorm veel klachten in een korte tijd verhelpen. Veel liefs van een tevreden klant!

Anoniem, 28 jaar

Schoonheidsspecialist

De vicieuze cirkel

Als ik blijf kijken
Zoals ik altijd heb gekeken,

Blijf ik denken
Zoals ik altijd dacht.

Als ik blijf denken
Zoals ik altijd heb gedacht,

Blijf ik geloven
Zoals ik altijd heb geloofd.

Als ik blijf geloven
Zoals ik altijd heb geloofd,

Blijf ik doen
Zoals ik altijd heb gedaan.

Als ik blijf doen
Zoals ik altijd heb gedaan,

Blijft mij overkomen
Wat mij altijd overkomt.

Door: Daniel Ofman

Word je de beste versie van jezelf. Klachtenvrij!

Ik geef jou graag meer energie, vitaliteit en balans

Like Body Reset Centre op Facebook

Volg mijn Facebookpagina voor interessante tips & weetjes over gezond leven