Body Reset Centre in Oss: op zoek naar de oorzaak van jouw klachten!

Ontdek alles over Body Reset Centre en boek een afspraak in Oss

Body Reset Centre in Oss

Mijn naam is Tanja Crabeels, en ik heb me over de laatste jaren verdiept in verschillende technieken om mijn cliënten op een volledige en effectieve manier te behandelen.

Ik weet zelf hoe het is om met ‘vage’ klachten rond te lopen: ik heb jarenlang gezondheidsklachten gehad. Maagpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid, slaapproblemen… Maar mijn huisarts vond niets. Ik kreeg een pilletje en werd naar huis gestuurd.

“Complementaire therapie” was voor mij de oplossing. Het leerde mij dat je een probleem bij de oorzaak aan moet pakken in plaats van alleen de symptomen te behandelen. Ik ga nu zo goed als klachtenvrij door het leven!

Ik ontwikkelde mijzelf tot expert op het vlak van natuurlijke gezondheid. Ik heb geleerd, gezien, gevoeld en ervaren dat lichamelijke klachten ontstaan door een domino-effect van verstoringen in je lichaam. Hooikoorts, allergieën, emoties en verkeerde voeding zijn enkele belastende factoren die lichamelijke stress veroorzaken. Allergieën en intoleranties in combinatie met een sensitieve darm veroorzaken, als dit genegeerd wordt, auto-immuunziektes. Door mijn fascinatie voor het zelfherstellend vermogen van het lichaam blijf ik me verdiepen in studies van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. Als je weet “HOE”, is het eigenlijk heel simpel om de beste versie van jezelf te worden!

Loop jij met een klacht maar weet je niet waar het vandaan komt? Laten we samen kijken naar de oorzaak!

Ik wil Tanja zo ontzettend bedanken. Ik ben na jaren vechten eindelijk van mijn eetstoornis af! Daarnaast ben ik ook van mezelf en van het leven gaan houden. Ik heb geleerd positiviteit te ontvangen en voel ik me energieker en gelukkiger dan ooit! Is het in het begin niet gek wat je moet doen tijdens een behandeling? Ja, absoluut. Ik heb wel eens gedacht: “Gaat dit serieus werken, ik voel er niks van?!”. Achteraf heb ik overal baat bij gehad en weet ik zeker dat ik mijzelf nog sterker, positiever en energieker kan ontwikkelen met de hulp van Tanja.

E. Pluym, 18 jaar

Student

Al meer dan 20 jaar was ik niet meer in de zee geweest door mijn zon- en zee allergie. Mijn huid lag bijna open van de uitslag als ik zonder zonnebrandcrème naar buiten ging. Ik ben bij Tanja in behandeling geweest, en kan nu eindelijk weer genieten van de zee en de zon! Op een zonnige dag hoef ik niet telkens de schaduw op te zoeken. Ik heb zelfs op Tenerife een surfweek gevolgd. Een week lang surfen op zee… Na 20 jaar weer zwemmen en spelen in het water!

Naam, Leeftijd

Anoniem, 52 jaar, Directeur basisschool

Body Reset Centre in Oss helpt je jouw lichamelijke of emotionele klachten vanuit de oorzaak te herstellen.

Mijn uitgangspunt is op een natuurlijke manier jouw gezondheid herstellen. Dit doen we door al jouw stresspunten in kaart te brengen. Met deze kennis en bewustwording kan je de volgende stap zetten: het uitbannen van deze stressfactoren. De kraan dichtdraaien die de emmer doet overlopen. We kijken ook naar de erfelijke ziektes in jouw familie, en naar de status van je lichaam. Is er veel interne schade?

Lichamelijke en emotionele klachten zijn vaak oorzaak en gevolg. Het is een vicieuze cirkel die niet doorbroken wordt, omdat je vaak geen weet hebt van de stressfactoren die jou zo beïnvloeden. Om deze vicieuze cirkel te doorbreken, heb ik een Body Reset-aanpak ontwikkeld. Dit bestaat uit: inzicht in (echt voedzame) hormoonvriendelijke voeding, beweging, ontspanning, het elimineren van allergieën en intoleranties, het in balans brengen van hormonen en het herstellen van de aansturing van het zenuwstelsel. Symbolisch: kijken naar het gas- en het rempedaal. Het rempedaal is doorgeschoten, omdat het gaspedaal constant op volle toeren is blijven draaien. Deze verstoring kan zorgen voor angsten, verslavingen, ADHD, depressiviteit, een kort lontje… Kortom, psychische en lichamelijke klachten.

Jouw klachten verhelpen door ze bij de oorzaak aan te pakken, staat bij mij op nummer één!

N

Vergoeding

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve of natuurgeneeskundige zorg code 24005? Dan vergoed jouw zorgverzekeraar een deel van de kosten.

Body Reset Centre in Oss

Een intakesessie (van ±60 minuten) kost €95.
Een vervolgsessie (±45 minuten) kost €70.
Soms is er meer tijd nodig; als de behandeling na deze 45 minuten uitloopt, wordt €15 per kwartier in rekening gebracht.

Je kan tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Als je dit later doet, krijg je (helaas) de factuur van de geplande afspraak alsnog, aangezien deze tijd voor jou gereserveerd was.

Let op: Body Reset-behandelingen vervangen geen regulier doktersbezoek.

Titus Brandsmalaan 8
Oss, Brabant 5342 ES
Nederland
Telefoon: +31 6 225 42 305
E-mail: t.crabeels@bodyresetcentre.com
URL: https://bodyresetcentre.com
Kamer-van-Koophandelnummer: 62830740

In overleg kan er buiten de reguliere openingstijden een afspraak gepland worden.

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Body Reset Centre in Oss

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Body Reset behandeling in Oss.

7 + 14 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.